¿Com reclamar una indemnització per atropellament? A Espanya, cada any es produeixen prop de 10.000 atropellaments. Les persones que pateixen aquests atropellaments, ja siguin vianants, ciclistes, conductors de vehicles de mobilitat personal o de qualsevol altra índole, majoritàriament, no tenen coneixement de la possibilitat de reclamar una indemnització.

Passos per reclamar una indemnització per atropellament

Des de Grupo Reclama volem orientar totes aquelles persones que han patit un atropellament i han resultat lesionats o damnificats. A continuació exposem una llista amb els passos per reclamar una indemnització per un atropellament:

  1. Intentar quedar-se el més calmat possible i trucar a les autoritats immediatament.
  2. Si cal, hauràs de prendre memòria dels successos de l’atropellament . A més, hauràs de signar un comunicat amistós que provi que no tens la culpa total de l’accident sempre que les autoritats no es personin al lloc del succés.
  3. Acudiràs a l’hospital per fer-te les proves mèdiques pertinents i així revisar el teu estat de salut. Hauràs de sol·licitar els informes de tots els exàmens que et facin!
  4. T’hauràs de sotmetre a tots els controls mèdics ia la rehabilitació que puguin prescriure.
  5. Finalment, hauràs de reclamar a la companyia asseguradora la teva indemnització. També podeu contractar els serveis d’un advocat especialitzat i deixar que ell se’n faci càrrec. Aquesta darrera manera és la millor opció per assegurar-se que estàs obtenint el que et correspon!

Com es calcula la indemnització per un atropellament?

Reclamar una indemnització per atropellament

Calcular una indemnització per atropellament té en compte molts factors diferents i determinants. En primera instància, cal tenir en compte la gravetat de les lesions patides i la causa principal de l’accident. Cal avaluar com va passar l’accident i de qui és la culpa! A més, s’han de comptabilitzar tots els danys materials que es van produir en l’accident i els dies d’hospitalització. Això últim, per descomptat, si cal l’estada en un hospital.

Caldrà incloure, a més dels dies invertits per curar les lesions, les possibles seqüeles que puguin quedar després de l’estabilització de les lesions.

Deja tu indemnización en nuestras manos

Estudiamos el caso de forma totalmente gratuita.

És un procés realment complicat calcular la indemnització per un atropellament de vianants. Des de Grupo Reclama comptem amb serveis mèdics pericials encarregats d’analitzar el vostre cas per determinar quina indemnització li correspon. Per això, és molt millor anar a un especialista! Ja ho saps, no deixis d’informar-te més sobre el tema i fer valer tots els teus drets com a ciutadà.